Brouwerij en Proeflokaal Hertog Jan

Brouwerij & Proeflokaal Hertog Jan in Arcen (foto: Joris van Liempd)
Brouwerij & Proeflokaal Hertog Jan in Arcen (foto: Joris van Liempd)

Genieten van speciale bieren in Arcen

Arcen - In Arcen staat de brouwerij van Hertog Jan bier. Tegenover de brouwerij staat het proeflokaal. Dit is het enige cafe in Nederland waar het bier via een pijpleiding direct vanuit de brouwerij naar de tap stroomt.

Brouwerij en Proeflokaal Hertog Jan in Arcen
Vanuit de fabriek links loopt het bier met een grote pijp zo het proeflokaal aan de overkant van de straat binnen

Brouwerij en Proeflokaal Hertog Jan in Arcen
De brouwketels en de kelder met speciale bieren

Bij een bezoek aan een bierbrouwerij moet er natuurlijk ook geproefd worden. In het gezellige proeflokaal naast de brouwerij is er alle gelegenheid om rustig na te genieten van je bezoek en alle speciale bieren te proeven.


Beoordeling door bezoekers

Nu beoordelen +Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.Adres en bezoekers informatie:

Adres: Kruisweg 44
Postcode en plaats: 5944 EN  Arcen
Web: www.hertogjan.nl
Kaart met locatie +
Overige informatie: Informatie over toegang, reserveren en een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op de website van de brouwer.
Reacties

Hoe beviel je uitstapje aan 'Brouwerij en Proeflokaal Hertog Jan'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig.

comments powered by Disqus

Brouwerij en Proeflokaal Hertog Jan

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.