Evenementen kalender

Actuele uitstapjes

Ga er op uit! Iedere week een nieuw overzicht met actuele evenementen, tentoonstellingen, exposities en andere tips voor een leuk dagje uit

World Press Photo

5 t/m 26 januari 2020

Museum Hilversum aan de Kerkbrink

Bekijk het nieuws door de ogen van de beste fotojournalisten van de wereld

Hilversum - In Museum Hilversum, het museum voor Mediakunst & Fotografie, is vanaf 5 januari de indrukwekkende World Press Photo tentoonstelling te zien. In de World Press Photo tentoonstelling zijn de winnende beelden te zien van de jaarlijkse World Press Photo wedstrijd voor fotojournalisten.


IFFR 2020

22 januari - 2 februari 2020

International Film Festival Rotterdam

Rotterdam - Eind januari gaat alweer de 2020 editie van het International Film Festival van Rotterdam van start. Ook nu weer zullen er vele films in première gaan die pas later dit jaar in de rest van Nederland te zien zullen zijn.


Ice * Amsterdam

Schaatsen kan t/m 2 februari 2020

Schaatsen op het Museumplein

Amsterdam - Iedere winter wordt het Museumplein in Amsterdam omgetoverd tot de mooiste ijsbeleving van Nederland. Ice*Amsterdam is dé ontmoetingsplek waar je samen met je vrienden en familie geniet van een warme mok chocolademelk, je de mooiste winterse foto’s maakt met het Rijksmuseum op de achtergrond en onder de replica van de Magere Brug door kunt schaatsen.


IJsbeelden festival

Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 1 maart 2020

IJskoude ontdekkingsreis: R-ijs door de tijd

Zwolle - Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groots uit. Met spectaculaire ijs- en sneeuwbeelden tot wel 5 meter hoog. Gemaakt van grote hoeveelheden sneeuw en ijs - door de beste ijskunstenaars van de wereld met als resultaat volop winterplezier voor de hele familie.


Zilveren Camera

2 februari t/m 31 maart

De Zilveren Camera tentoonstelling in Museum Hilversum aan de Kerkbrink

Belangrijkste prijs beste Nederlandse nieuwsfoto van het afgelopen jaar

Hilversum - De Zilveren Camera is de nationale prijs voor de beste journalistieke foto. In Museum Hilversum is in februari de nieuwe tentoonstelling te zien met indrukwekkende persfoto's van Nederlandse fotografen.


Dagje Welness

Het hele daardoor

Ga genieten

Lekker ontspannen dagje welness

Nederland - Geen inspiratie voor een dagje uit? Je bent toe aan wat rust en ontspanning. Ga een dagje genieten in de sauna! Kijk op de kaart met alle beschikbare welness accommodaties in Nederland en ga een heerlijk dagje ontspannen!


Escape room

Het hele jaar door

Escape room: Win jij de race tegen de klok?!

Weet jij op tijd te ontsnappen?

Op diverse plaatsen in Nederland - Lukt het jou en je team het hoofd koel te houden en binnen de tijd te ontsnappen uit de escaperoom?


Australische kunst

15 juni 2018 t/m 20 juni 2021

Aboriginal Art

De collectie van het Aboriginal Art Museum

Leiden - In Museum Volkenkunde in Leiden is een selectie uit de verzameling van het voormalige Aboriginal Art Museum (AAMU) uit Utrecht te zien. De complete collectie van AAUMU is overgedragen aan de Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen en omvat zo’n 800 hedendaagse werken plus de bibliotheek; uniek in Europa.NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Paddestoelen fotograferen
Paddestoelen fotograferen? Oktober is het moment

Natuur Foto en Wandel Kalender

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op onze natuur foto en wandel kalender, voor een mooi dagje genieten in de natuur.

Overnachten
Leukste uitstapjes Nederland
Stedentrip: Leukste steden Nederland
Dutch deserts, top 10 Stuifzandgebieden Nederland
Leuke uitstapjes op mijn locatie

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE