Evenementen kalender

Actuele uitstapjes

Ga er op uit! Iedere week een nieuw overzicht met actuele evenementen, tentoonstellingen, exposities en andere tips voor een leuk dagje uit

Zevenheuvelenloop

Zaterdag en zondag 14 & 15 november 2020

De Zevenheuvelenloop

Nijmegen - Groesbeek 15 kilometer

Nijmegen - De Nijmeegse Zevenheuvelenloop herfstklassieker is alweer toe aan haar 37e editie. Aan dit hardloopevenement zullen ook dit jaar naar verwachting zo'n 30.000 renners meedoen en wie weet wordt er wel weer opnieuw een wereldrecord gelopen!


Sint Pannekoek

29 november

De klassieke Rotterdamse traditie

Rotterdam - Sint Pannekoek is een oude Rotterdamse traditie om op 29 november 's avonds pannenkoeken te eten. Daarbij wacht het hele gezin met een pannenkoek op het hoofd tot vader na het werk thuis komt.


Dagje Welness

Het hele daardoor

Ga genieten

Lekker ontspannen dagje welness

Nederland - Geen inspiratie voor een dagje uit? Je bent toe aan wat rust en ontspanning. Ga een dagje genieten in de sauna! Kijk op de kaart met alle beschikbare welness accommodaties in Nederland en ga een heerlijk dagje ontspannen!


Escape room

Het hele jaar door

Escape room: Win jij de race tegen de klok?!

Weet jij op tijd te ontsnappen?

Op diverse plaatsen in Nederland - Lukt het jou en je team het hoofd koel te houden en binnen de tijd te ontsnappen uit de escaperoom?


Australische kunst

15 juni 2018 t/m 20 juni 2021

Aboriginal Art

De collectie van het Aboriginal Art Museum

Leiden - In Museum Volkenkunde in Leiden is een selectie uit de verzameling van het voormalige Aboriginal Art Museum (AAMU) uit Utrecht te zien. De complete collectie van AAUMU is overgedragen aan de Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen en omvat zo’n 800 hedendaagse werken plus de bibliotheek; uniek in Europa.NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies