Visserijdagen Harlingen

Wanneer: 28 tm 31 augustus 2019
Locatie: Harlingen


Welkom in Harlingen

Harlingen - Als sinds 1959 worden jaarlijks de Visserijdagen in Harlingen georganiseerd. Tijdend de dagen is er ondermeer veel muziek, kunst, folklore, sportieve evenementen, markt en aandacht voor de visserij in Harlingen

Meer informatie
In het centrum en rond de haven
Internet: https://www.visserijdagenharlingen.nl


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE