Waar is Maarten van der Weijden?

Wanneer: 21 - 24 juni 2019
Locatie: Friese 11 steden
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Maarten van der Weijden tijdens de doorkomst in Sneek (2018)

Volg hem tijdens zijn zwem-Elfstedentocht door Friesland

Friese 11 steden - Non stop zwemmen, vier dagen en drie nachten. 200 lange kilometers langs 11 steden. Maarten van der Weijden zwemt in 2019 opnieuw de 11 Stedentocht. Met een snelheid van ongeveer 4 km per uur zwemt hij de 200 kilometer lange route. Doel is het ophalen van geld voor zijn sympathieke foundation ten behoeve van kankeronderzoek.

Maarten volgen kan via een livestream. Maar leuker is het om hem zelf te komen aanmoedigen langs de Friese Elfstedenroute of om een stuk mee te zwemmen. Naar verwachting kom hij maandagavond aan in Leeuwarden.

Doneren voor het goede doel kan via onderstaande weblink.

Meer informatie
Internet: https://www.11stedenzwemtocht.nl/live/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Paddestoelen fotograferen
Paddestoelen fotograferen? Oktober is het moment

Natuur Foto en Wandel Kalender

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op onze natuur foto en wandel kalender, voor een mooi dagje genieten in de natuur.

Overnachten
Leukste uitstapjes Nederland
Stedentrip: Leukste steden Nederland
Dutch deserts, top 10 Stuifzandgebieden Nederland
Leuke uitstapjes op mijn locatie

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies