Top 2000 Cafe

Wanneer: t/m 31 december
Locatie: Hilversum
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Beeld en Geluid in Hilversum

Het gezelligste kerstcafe van Nederland

Hilversum - Kom langs bij het gezelligste café van Nederland! Tussen Kerst en Oud & Nieuw kun je de uitzending van de NPO Radio 2 Top 2000 live bijwonen in het Top 2000 Café in Beeld en Geluid.

De toegang tot het cafe is gratis, maar hou wel rekening met wachttijden en reserveringskosten. De wachttijd kan namelijk flink oplopen tot 3 uur(!). Reserveer op tijd en/of combineer daarom je bezoek met de Experience in Beeld en Geluid.
Meer informatie
Beel en Geluid
Mediapark Hilversum
Internet: http://www.beeldengeluid.nl/Top2000


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE