Open Monumentendag 2019

Wanneer: Zaterdag 14 en zondag 15 september 2019
Locatie: Overal in Nederland
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Welkom op de jaarlijkse Open Monumentendag

Thema van dit jaar: Plekken van plezier

Overal in Nederland - Tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag zijn duizenden monumenten een dag lang gratis geopend voor het publiek (sommige het hele weekend).

Open Monumentendag 2019 opent deuren van monumenten die anders gesloten blijven. Bezoek de website van de Open Monumentendag voor meer informatie en locaties bij jou in de buurt.
Meer informatie
Internet: https://www.openmonumentendag.nl


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2021
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies