Indische winter in Breda

Wanneer: 1 december 2018 - 13 januari 2019
Locatie: Breda
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Illustratie: Cyprian Koscielniak

Breda - Indische winter is een gevarieerd cultureel festival rond de tentoonstelling Indische iconen in de Nederlandse popmuziek. Indische iconen is gemaakt in samenwerking met de documentaire Klanken van Oorsprong, die al meer dan 22.000 bezoekers heeft getrokken. Samen vertellen ze het verhaal van Indisch-Nederlandse en Molukse artiesten als The Tielman Brothers, The Blue Diamonds en Anneke Grönloh die een bepalende invloed hebben gehad op de Nederlandse popmuziek.

In de tentoonstelling staan The Tielman Brothers, die hun carrière begonnen in Breda, en hun Bredase nazaten centraal.

Met live optredens, lezingen, gesprekken, tentoonstellingen en workshops op verschillende culturele locaties.
Meer informatie
Internet: https://www.stedelijkmuseumbreda.nl/tentoonstelling/indische-winter

NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE