IJsbeelden festival

Wanneer: Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 1 maart 2020
Locatie: Zwolle
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +

IJskoude ontdekkingsreis: R-ijs door de tijd

Zwolle - Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groots uit. Met spectaculaire ijs- en sneeuwbeelden tot wel 5 meter hoog. Gemaakt van grote hoeveelheden sneeuw en ijs - door de beste ijskunstenaars van de wereld met als resultaat volop winterplezier voor de hele familie.

Meer informatie
IJsselhallen
Tickets verkrijgbaar via de website.
Internet: http://www.ijsbeelden.nl/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies