Forest Filmfestival

Wanneer: Op 6 en 7 september 2019, vanaf 19.00 uur
Locatie: Amsterdam
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +

Naar de bioscoop in het Amsterdamse Bos

Amsterdam - Tijdens het Forest Filmfestival op 6 en 7 september kunnen bezoekers midden in het Amsterdamse Bos gratis genieten van de films Into The Wild en Captain Fantastic.

De openluchtbioscoop bij het Amsterdamse Bostheater is een initiatief van filmplatform Cinetree en het Amsterdamse Bostheater.

Into The Wild - vrijdag 6 september

Deze film, van Sean Penn naar het boek van Jon Krakauer, vertelt het waargebeurde verhaal van student Chris, die de materiƫle wereld ontvlucht in de wildernis van Alaska.

Captain Fantastic - zaterdag 7 september

Captain Fantastic gaat over een vader die zijn zes kinderen in de bossen van de Pacific Northwest op geheel eigen wijze grootbrengt.
Meer informatie
Amsterdamse Bos (Amstelveen)

NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Paddestoelen fotograferen
Paddestoelen fotograferen? Oktober is het moment

Natuur Foto en Wandel Kalender

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op onze natuur foto en wandel kalender, voor een mooi dagje genieten in de natuur.

Overnachten
Leukste uitstapjes Nederland
Stedentrip: Leukste steden Nederland
Dutch deserts, top 10 Stuifzandgebieden Nederland
Leuke uitstapjes op mijn locatie

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE