Kasteelloop

Wanneer: Tweede Paasdag, 22 april 2019
Locatie: Haarzuilens
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +
De Halve van De Haar

Haarzuilens - Op 22 april 2019 (Tweede Paasdag) wordt op en rond kasteel Haarzuilens de vijfde editie van de Kasteelloop De Halve van De Haar georganiseerd. Ben je een beginnende of gevorderde hardloper? Voor iedereen is er wat wils; de 21 km, de 10 km, de 5 km en de Jeugdloop.

Het parcours van de Halve van De Haarloopt door omliggende natuur, het pittoreske dorp Haarzuilens en de indrukwekkende kasteeltuinen van Kasteel de Haar.
Meer informatie
Kijk op de website voor meer informatie over de routes, de deelnemers en het bestellen van kaarten.
Internet: http://www.dehalvevandehaar.nl


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Paddestoelen fotograferen
Paddestoelen fotograferen? Oktober is het moment

Natuur Foto en Wandel Kalender

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op onze natuur foto en wandel kalender, voor een mooi dagje genieten in de natuur.

Overnachten
Leukste uitstapjes Nederland
Stedentrip: Leukste steden Nederland
Dutch deserts, top 10 Stuifzandgebieden Nederland
Leuke uitstapjes op mijn locatie

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies