Dickens festijn Deventer 2018

Wanneer: zaterdag 15 en zondag 16 december 2018
Locatie: Deventer
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Dickens in Deventer

A Christmas Carol komt tot leven

Deventer - De 19e eeuwse stad van Charles Dickens herleeft in het Bergkwartier, in de binnenstad van Deventer. Van Scrooge tot Oliver Twist, Christmas Carol singers, Mr. Pickwick en nog veel meer. In totaal zo'n 900 verschillende personages.

Charles Dickens leefde van 1812 tot 1870 en is een van de bekendste en meest invloedrijkste Engelse schrijvers uit de 19e eeuw.

Het Dickens festijn wordt alweer voor de 27e keer georganiseerd. Dit jaar is het 205 jaar geleden dat Charles Dickens geboren werd.
Meer informatie
Het Dickens Festijn is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.
De toegang is gratis. Wel dient er rekening gehouden te worden met een wachttijd bij de toegang. De wachttijd kan oplopen tot 1,5 uur. Toegang is alleen mogelijk via de Keizerstraat (t.h.v. de Schouwburg). Bezoekers worden via de Keizerstraat en Brinkpoortstraat naar de ingang (t.h.v. de Walstraat) geleid, waar het publiek groepsgewijs wordt binnengelaten.
Internet: http://www.dickensfestijn.nl/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE