Vakantiebeurs 2019

Wanneer: 10 t/m 13 januari 2019
Locatie: Utrecht
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Stedentrip Barcelona

De voorpret kan beginnen!

Utrecht - De jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht is de grootste beurs in Nederland over vakantie. Als je nog niet weet waar je naartoe wilt deze zomer, ben je hier op de juiste plek om je uitgebreid te oriënteren.

Op de Vakantiebeurs vind je op een grensverleggende manier alle informatie voor jouw vakantiebestemming. Zie, proef, luister, beleef, ontdek en geniet!
Meer informatie
Jaarbeurs, op loopafstand van het Centraal Station

Internet: https://www.vakantiebeurs.nl/

NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE