World Press Photo

Wanneer: 4 januari 2019 t/m 27 januari 2019
Locatie: Hilversum
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Museum Hilversum aan de Kerkbrink

Bekijk het nieuws door de ogen van de beste fotojournalisten van de wereld

Hilversum - In Museum Hilversum, het museum voor Mediakunst & Fotografie, is vanaf 4 januari de indrukwekkende World Press Photo tentoonstelling van 2019 te zien. In de World Press Photo tentoonstelling zijn de winnende beelden te zien van de jaarlijkse World Press Photo wedstrijd voor fotojournalisten.

De tentoonstelling geeft een overzicht van de mooiste nieuwsfoto's van het afgelopen jaar, gemaakt door de beste fotojournalisten ter wereld. De wedstrijd bestaat uit een bijzondere vermelding en een aantal categorie├źn waronder hedendaagse kwesties, dagelijks leven, portretten, natuur en sport.
Meer informatie
Kerkbrink 6, 1211 BX Hilversum
035 - 5339601
info@museumhilversum.nl

Internet: https://www.worldpressphoto.org/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE