Nieuwjaarsduik

Wanneer: 1 januari
Locatie: Scheveningen (en vele andere locaties)


De Nieuwjaarsduik op Texel

Op vele locaties in Nederland

Scheveningen (en vele andere locaties) - Gelukkig Nieuwjaar! Van de Wadden tot Limburg, overal in het land worden op 1 januari de jaarlijkse nieuwjaarsduik georganiseerd. De traditionele duik is populairder dan ooit. Een van de meest bekende nieuwjaarsduiken is die in Scheveningen.

Er zijn meer dan 80 locaties in Nederland waar je een sprong in het koude nieuwjaarswater kunt maken. Een frisse start en... Gelukkig Nieuwjaar!
Meer informatie
In Scheveningen wordt de nieuwjaarsduik vlakbij de Pier gehouden

NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE