Duikvaker 2019

Wanneer: 1, 2 en 3 februari 2019
Locatie: Houten
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Duiken

Voor liefhebbers van snorkelen en duiken

Houten - Duikvaker is de grootste duik- en snorkelbeurs in de Benelux en vindt dit jaar alweer voor de 25e keer plaats. Op de duikbeurs kun je nader kennis maken met nieuwe producten, duikmaterialen en opleidingen.

Uiteraard is er aandacht voor alle takken van het duiken en snorkelen en is er niet alleen aandacht voor materiaal en techniek, maar ook informatie over duikbestemmingen over de hele wereld.
Meer informatie
Expo Houten aan de Meidoornkade 24 in Houten (langs de A27).
Vrijdagavond 1 februari 18 - 21 uur
Zaterdag 2 Februari 10 - 18 uur
Zondag 3 Februari 10 - 17 uur
Internet: http://www.duikvaker.nl/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE