De grootste ATB Strandrace van de Benelux

Wanneer: 21e editie: 12 januari 2019
Locatie: Noordzeestrand bij Egmond
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +
Egmond Pier Egmond

Noordzeestrand bij Egmond - De grootste mountainbike strandrace van de Benelux wordt gehouden op het Noordzeestrand bij Egmond. De mountainbikers rijden van Egmond naar de pier en weer terug. Een loodzwaar parcours door het zand over een afstand van 36 km!

Meer informatie
Internet: http://www.egmondpieregmond.nl/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE