Colofon

Uitstapjes en leuke dingen doen in onontdekt Nederland

Copyright © 2003 - 2021 HotspotHolland, hotspotholland.nl Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van print, druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende op het auteursrecht. Voor zover de rechten van teksten en afbeeldingen niet bij HotspotHolland berusten, zijn deze voorzien van een bronvermelding. Indien u meent dat er desondanks toch sprake is van een schending van rechten, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. .

Vragen en opmerkingen

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De redactie probeert alle hotspots zelf te bezoeken, maar is voor een deel ook afhankelijk van informatie aangeleverd door derden.
Hotspot Holland kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor incorrecte, incomplete of gedateerde informatie. Indien u informatie aantreft die niet (meer) correct is, kunt u ons dit uiteraard laten weten. Ook voor overige vragen, opmerkingen en suggesties kunt u ons mailen. .

De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. HotspotHolland doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. HotspotHolland oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. HotspotHolland zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Vanwege de grote hoeveelheid emails die wij ontvangen kunnen wij helaas niet op iedere individuele email reageren, maar tips en suggesties worden altijd in overweging genomen. Echter, acquisitie naar aanleiding van deze website wordt niet op prijs gesteld.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2021
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies