Nederlands Watermuseum

Nederlands Watermuseum

Alles over zoet water

Arnhem - H2O. Twee waterstofatomen en een zuurstofatoom vormen de basis van alle leven. Water is overal. Het zit in je lijf en is overal om je heen. Je eigen lichaam bestaat voor 60% uit water en de aarde is maar liefst voor 70% met water bedekt.


(Tekst gaat hieronder verder)

Het Nederlands Watermuseum in Arnhem is een doe-museum over alle aspecten van zoetwater. Je komt niet alleen alles te weten over drinkwater, ons watergebruik, dijkbeheer, het riool in Nederland, maar ook in de rest van de wereld.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Zijpendaalseweg 26 - 28
Postcode en plaats: 6814 CL  Arnhem

Telefoon: +31 (0)26 44 52 548
Email: info@watermuseum.nl
Web: watermuseum.nl
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met de plaats van bestemming voor entree, openingstijden, beschikbaarheid en locatiewijzigingen.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Nederlands Watermuseum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Nederlands Watermuseum


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

(Tekst gaat hieronder verder)
Arnhem uitstapjes omgeving
Arnhem stedentrip
Museum Arnhem
Nederlands Wijnmuseum
Burgers' Zoo
Nederlands Openluchtmuseum
Diogenesbunker
Museum Vliegbasis Deelen
Kröller-Müller Museum
(Tekst gaat hieronder verder)
Overnachten

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE