Nederlands Watermuseum

Nederlands Watermuseum

Alles over zoet water

Arnhem - H2O. Twee waterstofatomen en een zuurstofatoom vormen de basis van alle leven. Water is overal. Het zit in je lijf en is overal om je heen. Je eigen lichaam bestaat voor 60% uit water en de aarde is maar liefst voor 70% met water bedekt.

Het Nederlands Watermuseum in Arnhem is een doe-museum over alle aspecten van zoetwater. Je komt niet alleen alles te weten over drinkwater, ons watergebruik, dijkbeheer, het riool in Nederland, maar ook in de rest van de wereld.


Nederlands Watermuseum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Adres en bezoekers informatie

Nederlands Watermuseum

Adres: Zijpendaalseweg 26 - 28
Postcode en plaats: 6814 CL  Arnhem
Provincie: Gelderland

Telefoon: +31 (0)26 44 52 548
Email: info@watermuseum.nl
Web: watermuseum.nl
Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 1,5 uur.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met de plaats van bestemming voor entree, openingstijden, beschikbaarheid en locatiewijzigingen.
Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies