De Nederlandse Bucketlist

Een luchtballon in de vorm van een Brandweerwagen

Uitstapjes die je beslist gemaakt moet hebben

NEDERLAND - Wat staat er op jouw Bucket list? Als HotspotHolland hebben we al heel wat leuke uitstapjes en activiteiten uitgeprobeerd, maar gelukkig valt er steeds weer iets nieuws te beleven en te ontdekken in ons land. Hieronder onze Bucketlist. Heb je tips? Laat het ons weten in de comments.

Wadlopen
Wadlopen

Wadlopen

Ervaar de leegte in de grootste wildernis van Nederland

Wadlopen is een bijzondere ervaring. Je loopt door slik, waadt door geulen en geniet van de eindeloze natuur. Het idee dat je route binnen de kortste keren onderwater staat geeft nog eens een extra dimensie aan het wad-wandelen!

Ballonvaren
Even 112 bellen...

Ballonvaren

Nederland van boven

Langzaam glijden de dorpjes en de weilanden onder je door. In de verte begint het al te schemeren. In de ballon schenk je de champagne uit. Wat is Nederland toch mooi van boven!

De Elfstedentocht

De ware beproeving

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan" zei Pippi Langkous. Dus waarom niet eens de Elfstedentocht doen? Gewoon om te kijken of je het kan? Schaatsen hoeft niet, want je kan de beroemde tocht fietsen, lopen, steppen, brommeren, op de surfplank of zelfs zwemmend! In alle gevallen zal het een mooie en uitdagende beproeving zijn. Maar in alle gevallen zal het gevoel bij de finish geweldig zijn!

Adres en bezoekers informatie


De Nederlandse Bucketlist - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE