Oertijdmuseum De Groene Poort

Terug naar de oertijd

Boxtel - Het Oertijdmuseum in Boxtel is het grootste geologische museum van Nederland. In het museum ga je terug naar de oertijd toen onze planeet nog werd bevolkt door Brachiosaurussen en andere dino's.

In het oertijdmuseum zie je het landschap zoals dat er miljoenen jaren geleden uit zag en maak je kennis met de evolutie van gewervelde dieren van het water naar het land. Bijzonder zijn de grote dinosaurusskeletten, zoals de 11 meter hoge Diplodocus en de Mosasaurus, een zeereptiel.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Bosscheweg 80
Postcode en plaats: 5283, WB  Boxtel
Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0411 - 61 68 61
Email: info@oertijdmuseum.nl
Web: Oertijdmuseum De Groene Poort
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Oertijdmuseum De Groene Poort - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Oertijdmuseum De Groene Poort

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE