The Beatles Museum

Een oude LP

De geschiedenis van 'The Fab Four'

Alkmaar - Ook al bestaat de band van de Fab Four niet meer, de Beatles zijn nog steeds springlevend. Het Beatles Museum in Alkmaar toont de geschiedenis van de band die vanuit het Britse Liverpool de hele wereld veroverde.

De collectie van het Beatles museum bestaat uit ondermeer beatlemania, bijzondere items van Paul McCartney, Ringo Star, George Harrison en natuurlijk John Lennon.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Kanaalkade 21A
Postcode en plaats: 1811 LP  Alkmaar
Provincie: Noord-Holland

Web: beatlesmuseum.nl

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 1,5 uur.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

The Beatles Museum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

The Beatles Museum

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE