The Beatles Museum

Een oude LP

De geschiedenis van 'The Fab Four'

Alkmaar - Ook al bestaat de band van de Fab Four niet meer, de Beatles zijn nog steeds springlevend. Het Beatles Museum in Alkmaar toont de geschiedenis van de band die vanuit het Britse Liverpool de hele wereld veroverde.


(Tekst gaat hieronder verder)

De collectie van het Beatles museum bestaat uit ondermeer beatlemania, bijzondere items van Paul McCartney, Ringo Star, George Harrison en natuurlijk John Lennon.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Kanaalkade 21A
Postcode en plaats: 1811 LP  Alkmaar

Web: beatlesmuseum.nl

Bezoekduur: Een gemiddeld bezoek duurt 1,5 uur
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


The Beatles Museum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

The Beatles Museum


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE