Ik had nog zo gezegd: geen bommetje!

Koe <em>Lize 255</em> in motor-met-zijspan

Koe Lizze 255 uit de Melkunie reclame

Oss - Langs de A59, tussen Oss en Geffen, aan de zuidkant van de weg, tegenover het BP-station bevindt zich de enige echte melkunie- koe- op- moter- met- zijspan. Deze koe speelde de hoofdrol in een prijswinnende tv-commercial voor melk.

Reclamekoe Lize 255

In de reclamespotjes kwam deze avontuurlijke koe -met de naam Lize 255- in steeds gekkere situaties terecht. Op een luchtbed in een zwembad, als een hond gravend naar een bot in de grond en uiteindelijk dus ook al rijdend in een zijspan aan de zijde van acteur Peer Mascini.

Koe in zijspan motor
De bommetjes koe uit de melkunie reclame
De Bommetjes koe van dichtbij

De Melkunie-spotjes met acteur Peer Mascini en koe Lize 255 in de hoofdrol zijn bedacht door reclamebureau Lowe Kuiper & Schouten.

Met dank aan Joris van Liempd, fotografie

Adres en bezoekers informatie
Postcode en plaats: Oss

Langs de A59, tussen Oss en Geffen, aan de zuidkant van de weg, tegenover het BP-station.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Ik had nog zo gezegd: geen bommetje! - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Ik had nog zo gezegd: geen bommetje!


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE