Brouwerij Tour

Genieten van een biertje. Brouwerij tour in Enschede

Op bezoek bij de Koninklijke Grolsch NV

Enschede - Ben je liefhebben van een lekker biertje en wil je wel eens met eigen ogen zien hoe een goed bier wordt gebrouwen?

Grolsch is een van de grootste bierbrouwers van ons land. In Enschede kun je de bierbrouwerij van de Koninklijke Grolsch bezoeken. Tijdens de Brouwerij Tour maak je kennis met het gehele brouwproces. Van ingredient tot eindproduct. En uiteraard kun je ook proeven!

Adres en bezoekers informatie
Adres: Brouwerslaan 1
Postcode en plaats: 7548 XA  Enschede

Telefoon: +31(0)53 483 32 90
Web: Grolsch.nl
De brouwerij tour dient van te voren telefonisch gereserveerd te worden. Ook geldt een minimum leeftijd.

Brouwerij Tour - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Brouwerij Tour

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE