Outlet Center Ochtrup

Rabatt in Outlet Center Ochtrup

Grote uitverkoop. Net over de Duitse grens bij Gronau

Ochtrup - Ook Duitsers zijn gek op koopjes. Net als Nederlanders zijn ze altijd op zoek naar de beste prijs. Net over de Duitse grens in Ochtrup, vlakbij Gronau, is in 2012 een nieuw groot "factory outlet center" geopend.

Het uitverkoopcentrum in Ochtrup is gevestigd in een oude textielfabriek en enkele winkelstraatjes met historisch aandoende pandjes zoals je dat in meer Outlet centra ziet.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Laurenzstr. 51-55
Postcode en plaats: 48607  Ochtrup
Provincie: Overijssel , Duitsland

Telefoon: +49 (0)2553 9730 0
Web: Factory Outlet Center Ochtrup
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Auto: Het Outlet center ligt op ca. een half uur rijden van Enschede.

Trein: Bereikbaar met de trein vanuit Enschede richting M√ľnster. Het koopjescentrum ligt op ca. 15 minuten lopen vanaf station Ochtrup.

Outlet Center Ochtrup - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Outlet Center Ochtrup

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE