Museumbrouwerij De Roos

Een lekker ambachtelijk gebrouwen biertje

Museum en proeflokaal

Hilvarenbeek - Vroeger was het heel gewoon dat een plaats haar eigen brouwerij had. Zo ook in Hilvarenbeek waar dorpsbrouwerij De Roos nog steeds haar eigen bieren brouwt.

De compleet ingerichte brouwerij stamt uit het midden van de 19e eeuw. Na de rondleiding kun je nog even nagenieten in de bijbehorende bierproeverij.

Adres en bezoekers informatie
Adres: St. Sebastiaanstraat 4
Postcode en plaats: 5081 ZG  Hilvarenbeek

Telefoon: +31 (0)13 505 5045
Email: deroos@museumbrouwerij.nl
Web: Museumbrouwerij De Roos
Op de hoek van de Vrijthof.

Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met de plaats van bestemming voor entree, openingstijden, beschikbaarheid en locatiewijzigingen.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Museumbrouwerij De Roos - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Museumbrouwerij De Roos


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE