Kasteel De Haar

De jonkvrouw voor Kasteel De Haar in Haarzuilens

Sprookjesslot in Utrecht

Haarzuilens - Kasteel De Haar is een van de grootste kastelen van ons land. Het imposante kasteel heeft een middeleeuws uiterlijk en is in 1892 gebouwd op de ruïnes van het oude Het Huys te Haer.


(Tekst gaat hieronder verder)

Baron Van Zuylen van Nijevelt van de Haar had duidelijk een voorkeur voor grandeur. Het sprookjesachtige kasteel telt maar liefst tweehonderd kamers, heeft verschillende torens (waarvan één met een ridder op het dak), een balzaal, een flinke binnenplaats, een ruim bemeten kasteeltuin met bijgebouwen en uiteraard een slotgracht.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Kasteellaan 1
Postcode en plaats: 3455 RR  Haarzuilens

Telefoon: +31 (0)30 6778515
Email: informatie@kasteeldehaar.nl
Web: Kasteel De Haar Utrecht
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Kasteel De Haar - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Kasteel De Haar


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE