Indoor Skydiven Utrecht

  • Instructie tijdens je eerste vlucht

    Instructie tijdens je eerste vlucht

    Utrecht

Ervaar een vrije vlucht. Binnen.

Utrecht - De wens om zo vrij als een vogeltje te kunnen vliegen is al zo oud als de mensheid. Bij Indoor Skydiven in Utrecht is dat mogelijk. Gewoon zonder vleugels of parachute. Helemaal vrij. No strings attached!

Vliegen langs de A2

Utrecht City Skydive heeft twee grote glazen verticale tunnels om in te vliegen. Hier kun je na enige training onder begeleiding van een instructeur zelfstandig vliegen en het unieke gevoel van een vrije val te ervaren.

Indoor skydiven Utrecht
Indoor skydiven in Utrecht

Skydive brevet

Een enorme ventilator onder het gebouw blaast de wind de tunnel binnen met een snelheid tot 300 kilometer per uur. Het klinkt spectaculair en dat is het ook; want jij ligt op de wind en vliegt zo vrij als een vogeltje door de tunnel. De instructeur helpt je met de juiste techniek: omhoog, naar beneden, links en rechts. Het is zelfs mogelijk om je eigen skydive brevet te halen.

Wat zeggen de bezoekers?

  • Gedaan samen met m'n 2 puber kinderen als motivatie voor het begin van hun eindexamen periode. Ze vonden het geweldig. En ik ook. Het is niet goedkoop, maar wel een onvergetelijke ervaring. Dankzij de leuke instructrice vloog onze vliegles zo om! Een aanrader.


Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Adres en bezoekers informatie

Indoor Skydiven Utrecht

Adres: De Heldinnenlaan 1
Postcode en plaats: 3543 MB  Utrecht
Provincie: Utrecht
Telefoon: +31302074141
Email: service@cityskydive.nl
Web: cityskydive.nl

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 2 uur.
Voorkom teleurstellingen en check voor je komst altijd de actuele openingstijden.

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Er worden tot 8 plekken in de buurt getoond. Meer zien? Gebruik dan de zoek functie op deze site.

Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Afnemende halve maan:
06:10
21:21
Afnemende halve maan