Marinemuseum

Marineschepen

De geschiedenis van de marine

Den Helder - Dankzij haar strategische ligging is Den Helder uitgegroeid tot de marinestad van Nederland. In het marinemuseum kom je alles te weten over de Koninklijke Marine en kun je naast het museum ook ramschip Schorpioen, de mijnenveger Abraham Crijnssen en de onderzeeboot Tonijn bekijken.


(Tekst gaat hieronder verder)

Ramschip Schorpioen werd in 1868 in gebruik genomen door de marine en was een zeilend stoomschip. Van recentere datum is onderzeeboot Tonijn. In de kleine benauwde ruimte van de duikboot werkten (en sliepen en aten) 67 man - benauwend om te zien!

Adres en bezoekers informatie
Adres: Hoofdgracht 3
Postcode en plaats: 1781 AA  Den Helder

Telefoon: +31 (0)223 657534
Email: info@marinemuseum.nl
Web: http://www.defensie.nl/marinemuseum
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Marinemuseum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Marinemuseum


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE