Marinemuseum

De geschiedenis van de marine

Den Helder - Dankzij haar strategische ligging is Den Helder uitgegroeid tot de marinestad van Nederland. In het marinemuseum kom je alles te weten over de Koninklijke Marine en kun je naast het museum ook ramschip Schorpioen, de mijnenveger Abraham Crijnssen en de onderzeeboot Tonijn bekijken.

Ramschip Schorpioen werd in 1868 in gebruik genomen door de marine en was een zeilend stoomschip. Van recentere datum is onderzeeboot Tonijn. In de kleine benauwde ruimte van de duikboot werkten (en sliepen en aten) 67 man - benauwend om te zien!

Adres en bezoekers informatie
Adres: Hoofdgracht 3
Postcode en plaats: 1781 AA  Den Helder
Provincie: Noord-Holland

Telefoon: +31 (0)223 657534
Email: info@marinemuseum.nl
Web: http://www.defensie.nl/marinemuseum
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Marinemuseum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Marinemuseum

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE