Maritiem Museum Rotterdam

Boodschappen doen in de haven

Geschiedenis van de grootste haven ter wereld

Rotterdam - De hele geschiedenis van de Rotterdamse haven, een van de grootste in de wereld, is te zien in het Maritiem Museum Rotterdam.


(Tekst gaat hieronder verder)

Er zijn (historische) schepen te zien en machines. Ook is er een uitgebreide tentoonstelling over de stoommachine en is er een scheepswerf. De werkplaatsen en de verschillende schepen zijn opengesteld voor publiek.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Leuvehaven 1
Postcode en plaats: 3011 EA  Rotterdam

Telefoon: +31 (0)10 4132680
Web: maritiemmuseum.nl
Het Havenmuseum in Rotterdam ligt in het centrum van de stad. Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met het museum voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Maritiem Museum Rotterdam - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
100%
Bewolkt:
0%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
100%
Zomer:
0%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
100%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Maritiem Museum Rotterdam'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Maritiem Museum Rotterdam


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE