Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Dode dieren en hun verhaal

Rotterdam - De legendarische mus die 23.000 dominostenen omgooide, de Tweedekamermuis (stiekem achterovergedrukt door een anonieme schenker genaamd 'Deep Throat') de traumameeuw en de eerste McFlurry egel hebben allemaal 1 ding gemeen: ze kwamen op tragische wijze om het leven. Over deze, en nog veel meer dieren met een tragische geschiedenis, gaat de vaste tentoonstelling 'Dode dieren en hun verhaal' in Het Natuurhistorisch.


(Tekst gaat hieronder verder)

Olifant Ramon en meer...

Uiteraard is er nog veel meer te zien en te ontdekken in Het Natuurhistorisch. Zo zijn er verschillende grote skeletten, zoals die van olifant Ramon uit Blijdorp, een expositie over biodiversiteit en zijn er regelmatig wisselde tentoonstellingen.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Westzeedijk 345 (Museumpark)
Postcode en plaats: 3015 AA   Rotterdam

Telefoon: +31(0)104364222
Email: info@hetnatuurhistorisch.nl
Web: Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Bezoekduur: Een gemiddeld bezoek duurt 2 uur
Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam is gelegen in het Museumpark.
Lopend vanaf het Centraal Station bereikt u het museum in 20 minuten (volg de groene bordjes Museumpark). Tram: neem vanaf CS lijn 8 (richting Spangen), stap uit halte Kievitslaan of neem lijn 20 (richting Lombardijen) stap uit halte Museumpark. Vanaf metrostations Eendrachtsplein of Leuvehaven ligt het museum op een loopafstand van 5 minuten.
Bij het museum is weinig parkeergelegenheid (Museumparkgarage, te bereiken via de Rochussenstraat, Mathenesserlaan en Wytemaweg.). Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Natuurhistorisch Museum Rotterdam - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
50%
Zomer:
50%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
50%
Met tieners
50%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Natuurhistorisch Museum Rotterdam'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Natuurhistorisch Museum Rotterdam


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE