SGB: Stoomtrein Goes - Borsele

Een nostalgische stoomtrein rit

Boemelen door Zuid-Beveland

Goes - Een ritje met de stoomtrein Goes - Borsele brengt je terug naar lang vervlogen tijden. Tijdens de nostalgische rit boemel je door Zuid-Beveland, langs weilanden, boomgaarden, dijken en kleine dorpjes alsof de tijd heeft stilgestaan. Reizigers kunnen kiezen voor de houten bankjes van de 3e klasse of het luxere pluche van de 2e of 1e klasse.

De stoomtrein rijdt over een elf kilometer lange spoorlijn uit 1927. Het vertrekpunt is het NS station van Goes. Het eindpunt is station Hoedekenskerke.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Albert Plesmanweg 23
Postcode en plaats: 4462 GC  Goes
Provincie: Zeeland

Telefoon: +31 (0)113 270705
Email: info@destoomtrein.nl
Web: destoomtrein.nl
De trein beschikt over een rolstoelrijtuig met lift. Kijk op de website voor de dienstregeling.

SGB: Stoomtrein Goes - Borsele - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

SGB: Stoomtrein Goes - Borsele

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE