De Oude Hortus

De Oude Hortus, verscholen in hartje Utrecht

Het best bewaarde geheim van Utrecht onthuld

Utrecht - In het centrum van Utrecht en misschien wel bij jou in de buurt, ligt het best bewaarde geheim van Utrecht: De Oude Hortus. Maar weinig mensen kennen deze bijzondere tuin, die gevestigd is achter het Universiteitsmuseum Utrecht.

Unieke plek in Utrecht

Aan de straatkant van de Lange Nieuwstraat is niet te zien dat er zo'n bijzondere tuin ligt achter de muren van de stad. De Oude Hortus vormt een oase van rust en ontspanning in hartje centrum. Wie zich even wil terugtrekken aan de alledaagse drukte, wil genieten van groen of een rustgevende wandeling wil maken, kan terecht bij de Oude Hortus.

Rust, natuur, lunch en koffie in de stad

De Oude Hortus is een plek waar veel te ontdekken is voor jong en oud. Maar deze tuin staat vooral voor Rust, Natuur, Lunch en Koffie. Je kunt hier heerlijk genieten van een mooi glas wijn of een lekkere lunch bij het museumcafé Ginkgo of op het zonnige terras. Kortom: Een plek die te lang het Best Bewaarde Geheim van Utrecht is geweest.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Lange Nieuwstraat 106
Postcode en plaats: 3512 PN  Utrecht

Web: De Oude Hortus
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


De Oude Hortus - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
0%
Najaar:
100%
Winter:
0%
Met wie? Samen
100%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'De Oude Hortus'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

De Oude Hortus


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE