Vissen Asiel Nederland

Het Vissen asiel in Delft

Een club van aquarianen die vissen opvangt

Delft - Exotische vissen horen thuis in een vijver of aquarium. Maar wat doe je als je je hobby wilt beëindigen of niet langer voor je vissen kunt zorgen?


(Tekst gaat hieronder verder)

Niet in het riool

Sommige mensen spoelen hun vissen door het riool of gooien ze in de sloot. Maar dat hoort niet zo. De vissen gaan dood of, als ze overleven in de sloot, kunnen ze een plaag veroorzaken en Nederlandse vissoorten bedreigen. En natuurlijke vijanden zijn er vaak niet.

Bekende voorbeelden van verstoring van het ecosysteem zijn tropische aquariumplanten die hier in de sloot worden gegooid en in korte tijd sloten en plassen dicht laten groeien. Een ander bekend voorbeeld zijn de halsbandparkieten in Amsterdam. De groene vogels hebben zich langzaam maar zeker vanuit het Vondelpark verspreid over heel Amsterdam. Inmiddels zijn ze ook gevestigd in andere steden. Daarnaast heeft de halsbandparkiet er een uit de kluit gewassen neef bijgekregen: de grote alexanderparkiet. ook deze vogel is aan een opmars bezig.
Door global warming doen uitheemse soorten het steeds beter in Nederland. En opruimen is moeilijk en duur.

Voor vissen is er nu een oplossing. Het Vissen Asiel in Delft vangt vissen op en herplaats ze. Zo zorgen ze ervoor dat de dieren weer bij anderen kunnen zwemmen.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Van der Madestraat 31
Postcode en plaats: 2612 RB   Delft

Telefoon: +31 (0)642074416
Web: vissenasiel.nl
NB: Het vissenasiel is geen bezienswaardigheid. Het asiel heeft als doel om vissen op te vangen en een nieuwe baas te geven.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Vissen Asiel Nederland - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Vissen Asiel Nederland


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE