Vissen Asiel Nederland

Het Vissen asiel in Delft

Een club van aquarianen die vissen opvangt

Delft - Exotische vissen horen thuis in een vijver of aquarium. Maar wat doe je als je je hobby wilt beëindigen of niet langer voor je vissen kunt zorgen?

Niet in het riool

Sommige mensen spoelen hun vissen door het riool of gooien ze in de sloot. Maar dat hoort niet zo. De vissen gaan dood of, als ze overleven in de sloot, kunnen ze een plaag veroorzaken en Nederlandse vissoorten bedreigen. En natuurlijke vijanden zijn er vaak niet.

Bekende voorbeelden van verstoring van het ecosysteem zijn tropische aquariumplanten die hier in de sloot worden gegooid en in korte tijd sloten en plassen dicht laten groeien. Een ander bekend voorbeeld zijn de halsbandparkieten in Amsterdam. De groene vogels hebben zich langzaam maar zeker vanuit het Vondelpark verspreid over heel Amsterdam. Inmiddels zijn ze ook gevestigd in andere steden. Daarnaast heeft de halsbandparkiet er een uit de kluit gewassen neef bijgekregen: de grote alexanderparkiet. ook deze vogel is aan een opmars bezig.
Door global warming doen uitheemse soorten het steeds beter in Nederland. En opruimen is moeilijk en duur.

Voor vissen is er nu een oplossing. Het Vissen Asiel in Delft vangt vissen op en herplaats ze. Zo zorgen ze ervoor dat de dieren weer bij anderen kunnen zwemmen.


Vissen Asiel Nederland - Beoordeling door bezoekers
  • Op de website stond dat hij open zou zijn komen we eraan. is visasiel dicht .heb je voor niets dat eind voor niets gereden. en dit is nu al de derde keer. dus hebben we zoiets van nu we gaan hier niet meer heen. en trouwens er kwamen meer mensen en die konden ook zonder iets naar huis. dus geen goede service en geen goede reclame.

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
100%
Bewolkt:
0%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
100%
Zomer:
0%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
100%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Hoe beviel je uitstapje aan 'Vissen Asiel Nederland'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Adres en bezoekers informatie

Vissen Asiel Nederland

Adres: Van der Madestraat 31
Postcode en plaats: 2612 RB   Delft
Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: +31 (0)642074416
Web: vissenasiel.nl
NB: Het vissenasiel is geen bezienswaardigheid. Het asiel heeft als doel om vissen op te vangen en een nieuwe baas te geven.
Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies