Royal Delft

Delfts blauw servies

Delfts blauw servies

Delft

De echte Delfts Blauw ervaring!

Delft - Royal Delft is de overgebleven Delfts Blauw fabrikant sinds de 17e eeuw in Nederland. Het is de oudste Delfts Blauw fabriek waar men nog steeds de oude technieken toe past; waar men nog met de hand schildert en produceert. Elk jaar bewijst het museum zich weer om zich als visitekaartje van Nederland weer te geven, onze bezoekers zijn altijd geïntrigeerd door de wondere wereld van het Delfts Blauw.

Bezoekers ontvangen een tour door het museum waar de eeuwenoude collectie uitgestald is. Zij zien de schilders in actie en volgen bovendien het authentieke productie proces in de fabriek. De showroom biedt een complete collectie van oorspronkelijk Delfts Blauw tot een groot aanbod van souvenirs. Bovendien biedt Royal Delft zelf verschillende schilderworkshops aan, zodat de bezoekers hun eigen tegel, bord of kerstattribuut kunnen beschilderen.

Een bezoek aan Royal Delft kan gemakkelijk gecombineerd worden met een verblijf in nabijgelegen steden als Rotterdam, Den haag of Amsterdam.

Wat zeggen de bezoekers?

Adres en bezoekers informatie

Royal Delft

Adres: Rotterdamseweg 196
Postcode en plaats: 2628 AR  Delft
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: +31 (0)15 251 2030
Email: info@royaldelft.com
Web: royaldelft.com

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 1 uur.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met de plaats van bestemming voor entree, openingstijden, beschikbaarheid en locatiewijzigingen.

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Er worden tot 4 plekken in de buurt getoond. Meer zien? Gebruik dan de zoek functie op deze site.

08:42
Zon op
16:26
Zon onder
Wassende halve maan
Wassende halve maan

Delft uitstapjes in de buurt

Leuke overnachtingen Delft

hotspotholland.nl

Leuke uitstapjes Nederland