Iguana reptielenzoo

Iguana reptielenzoo in Vlissingen

Levende reptielen, amfibieën en insecten uit de hele wereld

Vlissingen - De grootste reptielenzoo van Nederland is ooit opgericht als opvanghuis voor reptielen en andere bizarre beesten. De schildpadden en reptielen zijn weggelopen van hun eigenaar, de deur uit gezet of afkomstig uit onderschepte ladingen met illegale dieren.

Later zijn er ook 'gewone' slangen en kaaimannen bijgekomen. Inmiddels is Iguana uitgegroeid tot een heuse zoo, maar wel eentje met heel bijzondere dieren zoals vissen op pootjes, kaaimanteju's, een reuzenschildpad, de iguaan en nog veel meer.

De ruim 500 reptielen, amfibieƫn en insecten - van vogelspin tot krokodil - komen uit de hele wereld.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Bellamypark 31-35
Postcode en plaats: 4381 CH  Vlissingen

Telefoon: +31 (0)118 417219
Web: Reptielenzoo Iguana
De Reptielenzoo ligt in hartje centrum, op zo'n 20 min lopen vanaf het station van Vlissingen. Met de bus kun je uitstappen bij halte centrum.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Iguana reptielenzoo - Beoordeling door bezoekers
  • Een leuke reptielenzoo in Vlissingen, veel dieren die je niet zo snel in andere dierenparken tegen zult komen. Je staat zo weer buiten, maar als je naar de klok kijkt zul je merken dat het stiekem een paar uur later is...

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
0%
Najaar:
100%
Winter:
0%
Met wie? Samen
100%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Iguana reptielenzoo'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Iguana reptielenzoo


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE