Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel

Waar sprookjes werkelijkheid worden

Kaatsheuvel - Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wat is het mooiste attractiepark van het land? De bijzondere sfeer die Anton Pieck al in 1952 neerzette, leeft nog steeds voort in de Efteling. Het veelzijdige park biedt geweldige attracties. En voor alle leeftijden zijn volop spannende dingen te beleven. Niet voor niets behoort De Efteling tot de mooiste attractieparken van de wereld.


(Tekst gaat hieronder verder)

Voor kinderen en families is er het beroemde sprookjesbos waar alle bekende en minder bekende sprookjesverhalen tot leven komen. Maar natuurlijk is er nog veel meer zoals het treintje, de bootjes, de zweefmolens of de 3D-film.


Lllllloopings!
Ben je oud en lang genoeg, dan kun je terecht voor een adrenalinekick van 41 seconden in de Python met haar 2 loopings en dubbele kurkentrekker, de wildwaterbaan, de dubbeluitgevoerde houten achtbaan, een rrrrazendsnele achtbaan in het donker of een van de andere spectaculaire attracties.

Er is zoveel te doen in de Efteling dat het bijna onmogelijk is om alle attracties op 1 dag te doen. Gelukkig is De Efteling het hele jaar open en heeft in de zomer extra lange openingstijden.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Europalaan 1
Postcode en plaats: 5171 KW  Kaatsheuvel

Web: efteling.nl

Bezoekduur: Een gemiddeld bezoek duurt 6,5 uur
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Efteling - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
100%
Bewolkt:
0%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
50%
Zomer:
50%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
100%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Efteling'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Efteling


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

(Tekst gaat hieronder verder)
Kaatsheuvel uitstapjes omgeving
De Loonse en Drunense Duinen
Dierenpark De Oliemeulen
Museum De Pont
Moerputtenbrug
Safaripark Beekse Bergen
Noordbrabants Museum
Bellende engel Sint Jan
Stedentrip Den Bosch
(Tekst gaat hieronder verder)


Waterfun

Spanning in het donker
Overnachten

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE