It giet oan! De Grote Elfstedentocht Quiz

De tocht der tochten is er alleen voor de echte mannen en vrouwen

In 11 vragen langs de Friese 11 steden

NEDERLAND - De Friese Elfstedentocht is een uniek evenement. Alleen in de allerkoudste winters kan deze extreem zware tocht langs de 11 steden van Friesland worden verreden. De startplaats en finishplaats is Leeuwarden of Ljouwert in het Fries. De andere steden/stempelposten zijn: Snits (Sneek), Drylts (IJlst), Sleat (Sloten), Starum (Stavoren), Hylpen (Hindeloopen), Warkum (Workum), Boalsert (Bolsward), Harns (Harlingen), Frentsjer (Franeker) en Dokkum (Dokkum).

Klunen of schaatsen?

Voor de schaatsers die deze tocht der tochten weten te volbrengen én op tijd binnen zijn, wacht aan het einde van de tocht de eeuwige roem. Verdien zelf ook eeuwige roem door in 11 vragen deze Elfstentocht quiz te volbrengen!


It giet oan! De Grote Elfstedentocht Quiz - Beoordeling door bezoekers

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
50%
Regen:
0%
Sneeuw:
50%
Wanneer? Voorjaar:
50%
Zomer:
0%
Najaar:
0%
Winter:
50%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
50%
Alleen:
50%
Geen health informatie beschikbaar

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Hoe beviel je uitstapje aan 'It giet oan! De Grote Elfstedentocht Quiz'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Adres en bezoekers informatie

It giet oan! De Grote Elfstedentocht Quiz

Een schaatselfstedentocht is zeldzaam. En als de tocht toch doorgaat, dan is het vrijwel onmogelijk om zonder lidmaatschap aan een startbewijs te komen. Gelukkig zijn er volop alternatieven: je kan de tocht fietsen, wandelen, zwemmen, op de brommer, surfen en nog veel meer.

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies