Naturalis

Naturalis in Leiden

Nationaal Natuurhistorisch Museum

Leiden - Het is 18 meter lang, het weegt 18.000 kilo en luistert naar de naam Camarasaurus.

De Camarasaurus is het grootste dinosaurusskelet van Nederland. Naturalis Biodiversity Museum in Leiden laat zien hoe het leven op aarde zich ontwikkeld heeft.

Aan de hand van meer dan 10.000 dieren, planten, stenen en fosielen ontdek je in Naturalis hoe de aarde en het leven een samenhangend geheel vormen.


Let op: Naturalis wordt verbouwd en zal naar verwachting eind 2018 openen. Dat bevindt zich de volledige collectie, alle medewerkers en de onderzoekslaboratoria onder één dak in een prachtig nieuw museum. Naturalis sluit in de tussentijd niet voor het publiek. In het Pesthuis, het huidige entreegebouw, vinden tot eind 2018 diverse tijdelijke exposities plaats.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Darwinweg 2
Postcode en plaats: 2333 CR  Leiden

Telefoon: +31 (0)71 568 76 00
Email: naturalis@naturalis.nl
Web: naturalis.nl
Voorkom teleurstellingen en check voor je komst altijd de actuele openingstijden.

Het museum ligt op loopafstand (ca. 5 minuten), aan de achterkant van Leiden Centraal Station.

Naturalis - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Naturalis

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE