Nationaal Militair Museum NMM

Vliegtuigen in het Nationaal Militair Museum

Op vliegbasis Soesterberg

Soest - Het nieuwe Nationaal Militair Museum is ondergebracht op het terrein van de voormalige Vliegbasis Soesterberg. Het defensiemuseum toont de geschiedenis van de militaire luchtvaart en de landmacht in Nederland.


(Tekst gaat hieronder verder)

In het museum is de gehele ontwikkeling van de Nederlandse Militaire luchtvaart te zien. Van de eerste Fokkers tot aan de moderne F16. Ook staan er een Catalina watervliegtuig en diverse helicopters opgesteld. Voor de kinderen zijn er leuke proefjes en flight simulators zodat je zelf kan testen of je klaar bent om in een F16 jachtvlietuig het luchtruim te kiezen.

Naast het museum kun je ook het omringende Park Vliegbasis Soesterberg bezoeken. Het natuurgebied op het terrein van de voormalige vliegbasis is sinds 2014 voor het eerst in 100 jaar open voor publiek. Het gebied is dagelijks vrij toegankelijk bij daglicht.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Verlengde Paltzerweg 1
Postcode en plaats: 3768 MX  Soest

Telefoon: +31 (0)85 0036000
Email: info@nmm.nl
Web: www.nmm.nl
Bij het NMM kunt u gratis parkeren. Er is een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Nationaal Militair Museum NMM - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
67%
Regen:
33%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
67%
Najaar:
0%
Winter:
33%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
67%
Met tieners
0%
Groep:
33%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Nationaal Militair Museum NMM'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Nationaal Militair Museum NMM


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE