De Paardenkamp

Paarden

Rusthuis voor oude paarden en pony's

Soest - Een paard wordt gemiddeld zo'n 25 - 30 jaar oud. Maar 40 kan ook. Vanaf een jaar of twintig wordt het dier senior en is het ook voor een paard tijd om rustiger an te gaan doen. De Paardenkamp in Soest is een rusthuis voor oude paarden en pony's. Het tehuis werd al in 1962 opgericht door de heer C.J. 't Hart, secretaris van de plaatselijke dierenbescherming.

Dieren met pensioen

Ook paarden krijgen op oudere leeftijd grijze haren, minder spiermassa en last van slijtage van de gewrichten. Nu de dieren met pensioen zijn, kunnen ze in de weides rond De Paardenkamp lekker rondlopen en genieten van de rust en de verzorging.

Leeftijd van paarden gerekend in mensenjaren

Van een kat zeggen ze dat het 9 tevens heeft. Maar hoe zit dat met een paard? Men zegt dat 1 mensenjaar ongeveer gelijk is aan 3,5 jaar bij een paard. Omgerekend kom je dan op ongeveer het volgende uit:
Mens 1 10 15 20 25 30 45
Paard 4 35 50 60 70 80 85

Adres en bezoekers informatie
Adres: Birkstraat 96
Postcode en plaats: 3768 HL  Soest
Provincie: Utrecht

Telefoon: +31 (0)35 6016089
Web: paardenkamp.nl
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

De Paardenkamp - Beoordeling door bezoekers

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
0%
Najaar:
100%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
100%
Geen health informatie beschikbaar

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Hoe beviel je uitstapje aan 'De Paardenkamp'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

De Paardenkamp

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE