Train Lodge Amsterdam

Bijzondere overnachting: De Train Lodge Amsterdam Sloterdijk
Bijzondere overnachting: De Train Lodge Amsterdam Sloterdijk

Overnachten in een trein

Amsterdam - Met de trein op vakantie heeft iets bijzonders. Meteen na vertrek kom je al in vakantiestemming. Onbekende steden en dorpjes zoeven aan je raam voorbij en langzaam verandert het landschap. Een slaaptrein voegt daar nog een andere dimensie aan toe. Nadat je in de restauratiewagen lekker hebt gedineerd, ga je terug naar je eigen slaapcoupé voor een nachtje heerlijk slapen op de cadans van de trein. De volgende ochtend kom je uitgeslapen aan op je bestemming. Helaas heeft de rust en het comfort van de internationale slaaptrein de afgelopen decennia plaatsgemaakt voor de goedkope en snellere budgetvluchten. Tot een nachttrein stopte op station Amsterdam Sloterdijk. Een originele plek voor een bijzondere overnachting.

Bijzondere overnachting op wielen

Bijzondere overnachting in een trein op een station in Amsterdam
Bijzondere overnachting in een trein op een station in Amsterdam. Het hostel heeft haar eigen perron aan de achterzijde van het station

Slaaptrein op station Amsterdam Sloterdijk

Om het gevoel van het slapen tussen de rails vast te houden is in 2016 de Trein Lodge op Amsterdam Sloterdijk geopend. De tot hostel verbouwde slaaprijtuigen van de nachttrein Zürich - Rome staan op hun eigen spoor aan de achterzijde van station Sloterdijk. In de restauratiewagen kun je iets eten of drinken en op het perron is een terrasje ingericht. Omdat je toch op een station bent, ben je met de trein of tram (of een huurfiets) in een oogwenk in hartje Amsterdam. Of Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Schiphol, Zaandam, Zandvoort of een van de 400 andere treinstations in Nederland.


Beoordeling door bezoekers

Recent: John, Bracknell: (4 sterren)
Gemiddeld: 4 sterren (4 sterren)
Aantal stemmers: 1

Populairste bezoektijd
Het weer
Zonnig: 0%
Halfbewolkt: 100%
Regen: 0%
Sneeuw: 0%

Seizoen
Voorjaar: 0%
Zomer: 0%
Najaar: 100%
Winter: 0%

Reisgezelschap
Alleen: 100%
Samen: 0%
Groep:  0%
Met kleine kinderen: 0%
Met oudere kinderen: 0%


Nu beoordelen +Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.Adres en bezoekers informatie:

Adres: Changiweg 121
Postcode en plaats: 1043 DZ  Amsterdam
Telefoon: 0031 (0)20 6849224
Email: info@trainlodge.com
Web: Boek je overnachting in de slaaptrein
Kaart met locatie +
Overige informatie: De Train Lodge is een populaire plek om te overnachten. Gebruik bovenstaande link om je eigen coupé te reserveren.
Reacties

Hoe beviel je uitstapje aan 'Train Lodge Amsterdam'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig.

comments powered by Disqus

Train Lodge Amsterdam

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.