Rijksmuseum Amsterdam

Het Rijksmuseum in Amsterdam

Meesterwerken uit de Gouden Eeuw

Amsterdam - De Nachtwacht is waarschijnlijk het meest beroemde werk uit de collectie van het Rijksmuseum. Maar behalve dit werk van Rembrandt zijn er ook schilderijen van onder meer Jan Steen, Bartholomeus van der Helst en andere schilders uit de 17e eeuw te zien.


(Tekst gaat hieronder verder)

Behalve werken uit de Gouden Eeuw herbergt het Rijksmuseum talloze andere kunstwerken van de Middeleeuwen tot aan de 20ste eeuw.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Jan Luijkenstraat 1
Postcode en plaats: 1071 CJ  Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 674 70 00
Web: Rijksmuseum Amsterdam
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Rijksmuseum Amsterdam


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE