Sea Life Scheveningen

Welkom in de oceaan

Haaien en andere spannende onderwaterdieren

Scheveningen - Piranha's heb je in 2 soorten: vegetarische en vleesetende. In welke bak met piranha's zou jij je hand durven steken?


(Tekst gaat hieronder verder)

De verzorgster in Sea Life raadt beide af, maar zou je dan toch moeten kiezen, ga dan voor de bak met vleesetende piranha's!

Beide piranha soorten zijn gevaarlijk, maar als de vleesetende soort geen honger heeft laat hij je met rust, terwijl de vegetarische piranha's overal in bijten om te zien of het eetbaar is!

Voelpoel

Behalve piranha's zijn er natuurlijk nog veel meer vissen en andere interessante onderwater dieren te zien - en soms ook te voelen, want in de voelpoel mag je dieren aanraken.

Sharktunnel

Verder ontdek je in Sea Life nog veel meer over het bijzondere leven in onze wereldzee├źn met o.a. schildpadden, roggen en zeepaardjes. Mooi is ook de onderwatertunnel, waar je onder de haaien door kunt doorlopen.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Strandweg 13
Postcode en plaats: 2586 JK  Scheveningen

Telefoon: +31 (0)70 3542100
Web: Visitsealife.com/scheveningen
Sea Life is te vinden aan de boulevard in Scheveningen, op een steenworp van het strand. Een bezoekje is dan ook prima de combineren met een dagje aan zee.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Sea Life Scheveningen - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
100%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
100%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Sea Life Scheveningen'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Sea Life Scheveningen


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE