Vredespaleis

Het Vredespaleis in Den Haag

en het Internationaal Gerechtshof

Den Haag - Het Vredespaleis opende in 1913 haar poorten. In het paleis zijn internationale instanties gevestigd zoals het Internationaal Gerechtshof, het Permanente Hof van Arbitrage en de Academie voor Internationaal Recht.


(Tekst gaat hieronder verder)

Geschenken

Door de vele geschenken van over de hele wereld is het interieur van het Vredespaleis een bonte verzameling van allerlei bijzondere kunstschatten.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Carnegieplein 2
Postcode en plaats: 2517 KJ  Den Haag

Telefoon: +31 (0)70 3024137
Email: guidedtours@carnegie-stichting.nl
Web: vredespaleis.nl
Het paleis kan alleen bezocht worden middels een rondleiding en alleen bij reservering. Raadpleeg de website van het Vredespaleis voor meer informatie.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Vredespaleis - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
100%
Bewolkt:
0%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
100%
Zomer:
0%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
100%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Vredespaleis'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Vredespaleis


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE