Tierpark Nordhorn

Twee razend nieuwsgierige prairiehonden

Op bezoek bij de Erdmännchen

Nordhorn - Tien minuten over de grens in Duitsland ligt Tierpark Nordhorn. Een gemoedelijke en kleinschalige dierentuin waar je dicht bij de dieren komt, maar toch ook een dierenpark dat groot genoeg is om een leuk dagje door te brengen.

De Zuid-Amerikaanse Grote Mara's
De Zuid-Amerikaanse Grote Mara's

Dieren

In Tierpark Nordhorn kom je dieren tegen van klein tot groot, voor mensen van klein tot groot! Van prairiehondjes en nieuwsgierige stokstaartjes (Erdmännchen) tot buffels. Ook leuk is de historische Vechtehof, een kinderboerderij, in het midden van het Tierpark.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Heseper Weg 110
Postcode en plaats: 48531  Nordhorn

Telefoon: (0049 59 21) 71200-0
Email: Info@Tierpark-Nordhorn.de
Web: dierentuin-nordhorn.nl
De dierentuin ligt zo dicht bij Nederland, dat je er ook in het Nederlands goed uit de voeten kunt. De informatie is tweetalig.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Tierpark Nordhorn - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
100%
Bewolkt:
0%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
100%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
100%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Tierpark Nordhorn'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Tierpark Nordhorn


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE