UFO op het dak van het NS hoofdkantoor, nu beschikt de provincie over een heuse landingsbaan voor buitenaardse culturen! Leg de witte pakken maar alvast klaar. Als de aliens komen, dan zal het hier zijn! De gemeente Houten is het Roswell van Europa!"> UFO op het dak van het NS hoofdkantoor, nu beschikt de provincie over een heuse landingsbaan voor buitenaardse culturen! Leg de witte pakken maar alvast klaar. Als de aliens komen, dan zal het hier zijn! De gemeente Houten is het Roswell van Europa!"> UFO op het dak van het NS hoofdkantoor, nu beschikt de provincie over een heuse landingsbaan voor buitenaardse culturen! Leg de witte pakken maar alvast klaar. Als de aliens komen, dan zal het hier zijn! De gemeente Houten is het Roswell van Europa!" />

UFO Landingsbaan voor buitenaardse culturen

UFO landingsplatform langs de A27. Pas op: Verkeer van boven heeft voorrang!

Houten is klaar voor de aliens. Maar wanneer komen ze?

Houten - In de provincie Utrecht zijn ze er al helemaal klaar voor. Landde er ooit al eens een UFO op het dak van het NS hoofdkantoor, nu beschikt de provincie over een heuse landingsbaan voor buitenaardse culturen! Leg de 'witte pakken' maar alvast klaar. Als de aliens komen, dan zal het hier zijn! De gemeente Houten is het 'Roswell' van Europa!


(Tekst gaat hieronder verder)

Houten als het Roswell van Europa?

De landingsbaan wordt gevormd door de twee rotondes bij de afrit A27 Houten ('De Staart'). De oostelijke rotonde met de lichtblauwe kunststofcoating is het UFO platform. Ook herkendbaar aan de letter U van UFO.
Landingslicht en verkeerstoren bij het UFO landingsplatform langs de A27 bij Houten
Landingslichten en verkeerstoren voor aanvliegende UFO's

Pas op voor buitenaardse wezens
Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Pas op voor buitenaardse wezens

Verkeersbord UFO landingsbaan

Op de andere rotonde, de westelijke, staat een 6 meter hoge verkeerstoren. Afhankelijk van het verkeersaanbod op de A27 verandert de verlichting van de toren van kleur. Hierdoor weten de UFO's dat de landing kan worden ingezet.

Tevens is de weg tussen beide rotondes is van blauwe 'vliegveld' verlichting voorzien.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Afrit A27 bij Houten ('De Staart')
Postcode en plaats: Houten

Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


UFO Landingsbaan voor buitenaardse culturen - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

UFO Landingsbaan voor buitenaardse culturen


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE