Vogelpark Avifauna

De Australische kookaburra. Je ziet 'em als je het weet

Vogels uit alle delen van de wereld

Alphen a/d Rijn - Vogelpark Avifauna is geheel gespecialiseerd in vogels. Er zijn meer dan 450 verschillende soorten. In de subtropische hal kun je vrij tussen de vogels wandelen. Wie weet kom er wel een ara op jou hand zitten!

Naast de toekans, de deftige flamingo's in het Cubaanse brakwatermoeras en de Filipijnenhal met losvliegende vogels, kun je ook overdag op nachtsafari. Je kunt dan zomaar een kiwi uit Nieuw Zeeland tegen komen. Een andere gast uit de uit de andere kant van de wereld is de Australische kookaburra.

Verder zijn op geregelde tijden vogeldemonstraties te zien met een gier en andere (roof)vogels en zie je het voederen van de pelikanen en pinguïns.

Wil je even iets anders doen, maak dan een rondvaart door het park of duik de speeltuin in.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Hoorn 65
Postcode en plaats: 2404 HG  Alphen a/d Rijn

Telefoon: +31 (0)172 487 575
Web: www.avifauna.nl
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Vogelpark Avifauna - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Vogelpark Avifauna


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE