Stationnement Gênant

Stationnement Gênant (Hinderlijk geparkeerd), beter bekend als de drol van kunstenaar en televisiemaker Wim T. Schippers

Stationnement Gênant (Hinderlijk geparkeerd), beter bekend als de drol van kunstenaar en televisiemaker Wim T. Schippers

Hilversum

Hinderlijk geparkeerd. De drol van Wim T. Schippers

Hilversum - Poep is een van onze grootste ergernissen op straat. Wim T. Schippers denkt daar anders over. Volgens de kunstenaar en televisiemaker moet je ook naar de schoonheid van nederige dingen kijken. Het resultaat? Een 4 meter grote drol.

Verjaardag VPRO

Stationnement Gênant (hinderlijk geparkeerd), beter bekend als "de drol" werd aanvankelijk gemaakt voor een openluchttentoonstelling, maar werd in 2011 voor €60.000 aangekocht door de VPRO ter ere van de 85e verjaardag van de omroep.

Wat zeggen de bezoekers?


Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Adres en bezoekers informatie

Stationnement Gênant

Adres: Wim T. Schippersplein 1
Postcode en plaats: 1217 WD  Hilversum
Provincie: Noord-Holland

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 0,1 uur.
De drol is te vinden in de tuin van het VPRO gebouw op het mediapark in Hilversum. De tuin is niet geopend voor publiek. Kun je niet wachten tot een open dag? Langs het VPRO gebouw loopt een klein voetpaadje ("Het Dievenpaadje"). Door het hek kun je de enorme drol in de tuin zien staan.

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Er worden tot 4 plekken in de buurt getoond. Meer zien? Gebruik dan de zoek functie op deze site.

08:40
Zon op
16:22
Zon onder
Wassende halve maan
Wassende halve maan

Hilversum uitstapjes in de buurt

Leuke overnachtingen Hilversum

hotspotholland.nl

Leuke uitstapjes Nederland