Beeld en Geluid

Het Museum voor Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum

Media Experience in Hillywood

Hilversum - Op het Mediapark, aan de rand van Hilversum, staat het opvallende gebouw van Instituut voor Beeld en Geluid. In het veelkleurige mediagebouw, waarbij aan de buitenkant het gebruik van psychedelische kleuren en patronen niet geschuwd is, ligt het grootste deel van het Nederlandse audio-visuele materiaal opgeslagen.


(Tekst gaat hieronder verder)

Retro reis

Via de spectaculaire entree kom je in de Experience van Beeld en Geluid en leer en beleef je op opvallende wijze meer over de media, en dan met name radio en tv, in Nederland: Je voert bij de ingang je leeftijd in op een chip en je wordt vervolgens langs de tv-programma's uit je jeugd gevoerd.

Mediapark: STILTE A.U.B. OPNAME

Het Mediapark met de televisiestudio's en de omroepgebouwen ligt direct achter Beeld en Geluid. Herken jij de decors van onderstaande tv-programma's?
TV Studios op het Mediapark
TV Studios op het Mediapark
TV Studios op het Mediapark
De TV Studio's van de omroepen op het Mediapark

Walk of Fame Hilversum

Bij de ingang van de gebouwen van RTL op het Mediapark is een kleine Walk of Fame.
Walk of Fame op het Mediapark Hilversum
Walk of Fame op het Mediapark. De sterrentegel is van Gordon

Adres en bezoekers informatie
Adres: Media Parkboulevard 1
Postcode en plaats: 1217 WE  Hilversum

Telefoon: +31 (0)35 677 5555
Email: receptie@beeldengeluid.nl
Web: beeldengeluid.nl
Mediapark, Hilversum. Parkeren kan in de parkeergarage onder Beeld en Geluid of op het (betaald) parkeerterrein van het Mediapark. Met de trein kun je uitstappen op station Hilversum Mediapark.
Omdat het Mediapark aan de rand van Hilversum ligt, kun je een bezoek ook leuk combineren met een lekkere wandeling in de bossen rond Hilversum.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Beeld en Geluid - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
33%
Regen:
33%
Sneeuw:
33%
Wanneer? Voorjaar:
33%
Zomer:
0%
Najaar:
33%
Winter:
33%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
67%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
33%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Beeld en Geluid'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Beeld en Geluid


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE