Eindhoven stedentrip

Het centrum van Eindhoven

De stad van Dutch Design en nog veel meer

Eindhoven - Philips was vroeger synoniem voor Eindhoven. Tegenwoordig zijn de oude fabrieken omgetoverd tot broedplaats voor nieuwe bedrijfjes, afgewisseld met leuke winkels, hippe horeca en mooie luxe lofts. Eindhoven nodigt daarmee uit om op ontdekkingstocht te gaan. Laat je verrassen door alle bedrijvigheid en ga mee op stedentrip naar de moderne stad!

To go of hier opdrinken?

"To go of hier opdrinken?" dat is de vraag die je in iedere hippe koffiebar krijgt. Even genieten van een latte macchiato, flat white of cappuccino met daarop een blaadje of hartje, voordat we verder de stad in gaan.
Waar andere steden bekend zijn om grachten en historische gebouwen, staat Eindhoven vooral bekend om Dutch Design. Maar getuige de meer dan 30.000 expats is ook de industrie en hight tech van groot belang voor de regio.

Adres en bezoekers informatie
Postcode en plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant


Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 4 uur.
Het hart van Eindhoven laat zich prima te voet verkennen. De oude Philips fabrieken liggen iets buiten het centrum - neem daarvoor de trein of bus naar Strijp-S.

Eindhoven stedentrip - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Eindhoven stedentrip

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE